dienstverlening

Trial uitvoer

Effectief onderzoek

Brain Research Center heeft op 3 locaties full-service onderzoekscentra, die met hun verzorgingsgebieden het grootste gedeelte van Nederland bestrijken. Hier wordt, met veel aandacht voor deelnemers, hoogwaardig klinisch onderzoek uitgevoerd door het eigen team van artsen, neuropsychologen en studie-coördinatoren. Brain Research Center is zeer ervaren met een hoge kwaliteit van trial uitvoer. We zijn in staat snel eigen effectieve wervingscampagnes te activeren en een snelle inclusie te realiseren.

Wat we bereikt hebben

75

Trials

500

Deelnemers

3

Locaties

John Alam van EIP Pharma

Een sterke samenwerking

“We werken al jaren zeer effectief samen met Brain Research Center,” zegt John Alam, één van onze opdrachtgevers, en CEO van EIP Pharma Inc uit Boston in de V.S..  “Met de kwalitatief hoogwaardige faciliteiten, werken we graag samen om op de meest efficiënte manier trials uit te voeren voor de ontwikkeling van ons portfolio in medicijnontwikkeling.”

Faciliteiten

Brain Research Center biedt een huiselijke sfeer voor deelnemers met eigen ontvangstruimtes voor fysiek neurologisch en neuropsychologisch onderzoek door ons in-house team. Ook bevindt zich hier een eigen laboratorium met gekoelde vriezers voor opslag en voorbereiding van verzending van samples. In samenwerking met onze partners voorzien we in MRI’s, PET scans, EEG en DAT scans.

Ervaren team

Brain Research Center beschikt in al onze vestigingen over een vast team van ervaren artsen, studie-coördinatoren en neuropsychologen. Hiermee garanderen we de beste ervaring voor deelnemers en de kwaliteit van de onderzoeksresultaten voor onze opdrachtgevers.

Kwaliteit centraal

Bij de uitvoer staat de deelnemer en kwaliteit van onderzoek centraal. Brain Research Center hanteert de hoogste standaarden en voldoet aan alle GCP vereisten, is ISO gecertificeerd en werkt met een eigen patientsysteem dat voldoet aan alle GDPR/AVG voorwaarden.

Meer weten? Neem contact op

We bespreken graag de mogelijkheden voor uw trial.

Ons proces

1

Aanmelding

Door het werven van deelnemers via ons eigen netwerk en externe campagnes kunnen we voor elk onderzoek de juiste mensen vinden en op een goede manier begeleiden tijdens een studie.
2

Pre-screening

Na aanmelding plannen we een kennismaking en worden medische gegevens opgevraagd en geëvalueerd. Daarmee realiseren we een lage screen failure rate.
3

Onderzoeksfase

Na een succesvolle screening worden deelnemers opgenomen in een studie en begeleiden we hen bij elke visite op een van onze vestigingen tot de succesvolle afronding van de trial.

Onze partners

Brain Research Center werkt samen met toonaangevende partners.

Niels Prins

Directeur en neuroloog

Samenwerking is de sleutel

Bij Brain Research Center geloven we dat we door samenwerking sneller tot de oplossing komen om hersenziekten de wereld uit te krijgen.