Skip to main content

Ervaringen van deelnemers

Hoe is het om mee te doen aan medicijnonderzoek bij Brain Research Center? Op deze pagina vindt u de verhalen van onze deelnemers, partners van deelnemers en medewerkers.

Het verhaal van Anita

Anita heeft de ziekte van Alzheimer, in deze video vertelt zij over haar diagnose en haar ervaring bij Brain Research Center.

Brain Research Center krijgt van deelnemers een:

8

De mening van onze deelnemers vinden wij erg belangrijk

Brain Research Center doet regelmatig een tevredenheidsonderzoek onder deelnemers. Dit doen wij omdat wij de mening van onze deelnemers erg belangrijk vinden, en zo hun ervaring kunnen verbeteren. Tijdens ons meest recente onderzoek kregen wij een 8,8. Deelnemers zijn voornamelijk tevreden over de deskundigheid van medewerkers en het ontvangst door Brain Research Center. Verder kregen wij de volgende opmerkingen:

Het verhaal van Jeane

Toen Jeane werd gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer, is ze zelf op onderzoek uitgegaan naar wat ze nog zou kunnen doen. In deze video vertelt ze haar verhaal.

“Van niks komt ook niks”

Anton en Monique zijn al 33 jaar getrouwd. Na een tijd werd het voor Anton steeds moeilijker om een baan te behouden. Monique dacht eerst dat het om een burn-out ging maar na een proces van 3 jaar kwamen ze erachter dat Anton alzheimer had. Toen Anton in 2019 de diagnose alzheimer kreeg, vroeg hij aan de neuroloog wat hij kon doen, deze wees hem op het Brain Research Center. Inmiddels is de studie waar Anton aan meedeed afgerond, en wil hij graag meedoen aan nog een studie. Bent u benieuwd welke impact de diagnose alzheimer had op Anton en Monique, en hoe het voor hen was om mee te doen aan medicijnonderzoek bij Brain Research Center?

Het verhaal van Geert

Toen de vrouw van Geert de diagnose Alzheimer kreeg, werden zij door hun geriater doorverwezen naar Brain Research Center. In deze video vertelt Geert hun verhaal.