Skip to main content

Ervaringen van deelnemers

Hoe is het nou om mee te doen aan medicijnonderzoek bij Brain Research Center? Op deze pagina kunt u de verhalen van onze deelnemers vinden, en meer.

Het verhaal van Anita

Anita heeft de ziekte van Alzheimer, in deze video vertelt zij over haar diagnose en haar ervaring bij Brain Research Center.

Brain Research Center krijgt van deelnemers een:

8

De mening van onze deelnemers vinden wij erg belangrijk

Brain Research Center doet regelmatig een tevredenheidsonderzoek onder deelnemers. Dit doen wij omdat wij de mening van onze deelnemers erg belangrijk vinden, en zo hun ervaring kunnen verbeteren. Tijdens ons meest recente onderzoek kregen wij een 8,8. Deelnemers zijn voornamelijk tevreden over de deskundigheid van medewerkers en het ontvangst door Brain Research Center. Verder kregen wij de volgende opmerkingen:

“Onze aanwezigheid in het Brain Research Center en hoe de mensen daar met ons omgaan geeft ons altijd een heel vertrouwd gevoel”, “Er heerst een prettige sfeer”, “Mijn partner, deelneemster aan het onderzoek, wordt erg op haar gemak gesteld. daarnaast: duidelijke uitleg over wat ons te wachten staat”

Het verhaal van Joop

Toen Joop werd gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer, wees zijn neuroloog hem op Brain Research Center. In deze video vertelt hij zijn verhaal.

“Van niks komt ook niks”

Anton en Monique zijn al 33 jaar getrouwd. Na een tijd werd het voor Anton steeds moeilijker om een baan te behouden. Monique dacht eerst dat het om een burn-out ging maar na een proces van 3 jaar kwamen ze erachter dat Anton alzheimer had. Toen Anton in 2019 de diagnose alzheimer kreeg, vroeg hij aan de neuroloog wat hij kon doen, deze wees hem op het Brain Research Center. Inmiddels is de studie waar Anton aan meedeed afgerond, en wil hij graag meedoen aan nog een studie. Bent u benieuwd welke impact de diagnose alzheimer had op Anton en Monique, en hoe het voor hen was om mee te doen aan medicijnonderzoek bij Brain Research Center?

Het verhaal van Miranda

Miranda werd op redelijke jonge leeftijd gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer, toen besloot ze zich in te zetten voor een wereld zonder alzheimer. In deze video vertelt zij haar verhaal.

Wilt u meer weten of
meedoen aan onderzoek?