Skip to main content

Beleid reacties social media Brain Research Center

Laatste update: 9 maart 2023

Om te zorgen dat onze social media kanalen een prettige plek blijven voor iedereen, hebben wij een beleid opgesteld wat betreft reacties. Wij respecteren vrijheid van meningsuiting, discussies moeten kunnen plaatsvinden. Dit beleid heeft dan ook vooral als uitgangspunt het ontmoedigen van intimidatie, haatzaaien en andere vormen van schadelijk gedrag. Wij doen ons best om reacties zo goed mogelijk te monitoren, mochten er alsnog berichten zijn die u als beledigend of kwetsend ervaart, neem dan vooral contact met ons op via info@brainresearchcenter.nl. Mocht uw bericht, in uw ogen, onterecht door ons verborgen of verwijderd zijn? Dan kunt u ook met ons contact opnemen via info@brainresearchcenter.nl, wij gaan graag met u in gesprek.

Berichten die wij standaard verwijderen:

  • Kwetsende, agressieve, haatdragende, opruiende of discriminerende reacties.

Reacties die wij verbergen op Facebook en verwijderen op Instagram en LinkedIn:

  • Spottende reacties over desbetreffende ziekte. Bijvoorbeeld: grappen over alzheimer onder een post over alzheimer.
  • Nepnieuws, complottheorieën en andere onbewezen uitingen. Deze worden ook gerapporteerd aan het kanaal waar deze op is geplaatst.
  • Overige reacties die Brain Research Center als ongepast beschouwt.

Blokkeren van gebruikers:

Als een gebruiker zich herhaaldelijk niet aan ons beleid houdt, verzoeken wij deze om respectvol te communiceren op onze kanalen en wijzen wij deze op ons beleid. Mocht een gebruiker dan nog 3 reacties plaatsen die tegen ons beleid ingaan, dan zullen wij deze blokkeren.