Medicijnonderzoek voor hersenziekten

Een nieuw medicijn doorloopt een lang en zorgvuldig proces voordat het op grote schaal aan patiënten kan worden voorgeschreven. Een belangrijke stap in dit ontwikkelingsproces is om het nieuwe medicijn bij patiënten te onderzoeken. Dat is wat Brain Research Center doet.

Doel

Brain Research Center wil de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een hersenziekte door middel van hoogwaardig en innovatief onderzoek in een veilige en gastvrije omgeving. Ons doel is om in 2025 een aantoonbare bijdrage te hebben geleverd aan de registratie van nieuwe geneesmiddelen voor alzheimer en andere vormen van dementie, Multiple sclerose, Parkinson en depressie.

Missie en waarden

De missie van het Brain Research Center is om hersenziekten de wereld uit te helpen. Dit doen we door samen te werken met alle belanghebbenden. Wij staan voor respect, samenwerking, betrouwbaarheid, innovatie en doorzettingsvermogen. 

Ons team

Ons team van gedreven specialisten van Brain Research Center in Amsterdam, Den Bosch en Zwolle doet onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen alzheimer en andere hersenziekten. Dat doen we samen met onze deelnemers.

Vacatures

Ben jij net als wij gemotiveerd om hersenziekten de wereld uit te helpen? Zolang onze vacatures online staan kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Onze partners

Het onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen Alzheimer en andere hersenziekten kunnen wij niet alleen. Hierin spelen onze partners een belangrijke rol, met wie wij al jarenlang een zeer goede en betrouwbare samenwerking hebben.