Skip to main content

Over ons

Brain Research Center is een toonaangevende full-service expert op het gebied van klinisch medicijnonderzoek en is de verbindende schakel tussen patiënten, farmaceutische bedrijven, biotech bedrijven, en medisch specialisten bij het vinden van baanbrekende behandelingen tegen hersenziekten.  

Ons verhaal

Brain Research Center is in 2009 opgericht vanuit het Amsterdam UMC. Wij geloven dat we hersenziekten kunnen en gaan overwinnen. Dit doen we door als full-service commercieel onderzoeksbureau de verbindende schakel te zijn tussen patiënten, farmaceutische bedrijven, biotech bedrijven en medische professionals bij het vinden van baanbrekende behandelingen tegen hersenziekten. Want hersenziekten de wereld uit helpen lukt ons niet alleen, dat doen we samen.
Ons doel is om in 2035 een aantoonbare bijdrage te hebben geleverd aan de registratie van nieuwe geneesmiddelen voor alzheimer, andere vormen van dementie en parkinson.

Missie en waarden

De missie van Brain Research Center is om hersenziekten de wereld uit te helpen. Dit doen we door samen te werken met alle belanghebbenden. Wij staan voor samenwerking, onszelf continu verbeteren, doorzettingsvermogen en een positieve mentaliteit.

Ons team

Ons team van gedreven specialisten van Brain Research Center in Amsterdam, Den Bosch en Zwolle doet onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen alzheimer en andere hersenziekten. Dat doen we samen met onze deelnemers.

Nieuws

Lees over de nieuwste ontwikkelingen rondom Brain Research Center en medicijnonderzoek op onze nieuwspagina.

Vacatures

Ben jij net als wij gemotiveerd om hersenziekten de wereld uit te helpen? Zolang onze vacatures online staan kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Onze deelnemers

Wilt u graag weten hoe het is om mee te doen aan onderzoek bij Brain Research Center? Onze deelnemers vertellen er u graag meer over.

Kwaliteit

Bij Brain Research Center vinden we kwaliteit erg belangrijk. Daarom voldoen wij aan de zogenaamde ISO9001 norm. Dit is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteit. Door aan deze norm te voldoen zorgt Brain Research Center voor een continue verbetering van kwaliteit zodat wij steeds beter aan de behoeften van onze deelnemers en klanten kunnen voldoen. Dit betekent dat er jaarlijks controles worden gedaan door een onafhankelijke partij die vaststelt of Brain Research Center aan de eisen voor certificering voldoet.

Onze partners

Het onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen Alzheimer en andere hersenziekten kunnen wij niet alleen. Hierin spelen onze partners een belangrijke rol, met wie wij al jarenlang een zeer goede en betrouwbare samenwerking hebben.