Skip to main content

Over ons

Brain Research Center is een toonaangevende full-service expert op het gebied van klinisch medicijnonderzoek en is de verbindende schakel tussen patiënten, farmaceutische bedrijven, biotech bedrijven, en medisch specialisten bij het vinden van baanbrekende behandelingen tegen hersenziekten.  

Ons verhaal

Brain Research Center is in 2009 opgericht vanuit het Amsterdam UMC. We geloven in het bijdragen aan een toekomst waarin mensen waardevolle verbindingen kunnen behouden en een zinvol leven leiden. Dit doen we door als full-service commercieel onderzoeksbureau de verbindende schakel te zijn tussen patiënten, farmaceutische bedrijven,  biotech bedrijven en medische professionals bij het vinden van baanbrekende behandelingen tegen hersenziekten.

Ons doel is om in 2025 een aantoonbare bijdrage te hebben geleverd aan de registratie van nieuwe geneesmiddelen voor alzheimer en andere vormen van dementie, parkinson en clusterhoofdpijn.

Missie en waarden

De missie van Brain Research Center is om hersenziekten de wereld uit te helpen. Dit doen we door samen te werken met alle belanghebbenden. Wij staan voor samenwerking, onszelf continu verbeteren, doorzettingsvermogen en een positieve mentaliteit.

Ons team

Ons team van gedreven specialisten van Brain Research Center in Amsterdam, Den Bosch en Zwolle doet onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen alzheimer en andere hersenziekten. Dat doen we samen met onze deelnemers.

Nieuws

Lees over de nieuwste ontwikkelingen rondom Brain Research Center en medicijnonderzoek op onze nieuwspagina.

Vacatures

Ben jij net als wij gemotiveerd om hersenziekten de wereld uit te helpen? Zolang onze vacatures online staan kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Onze deelnemers

Wilt u graag weten hoe het is om mee te doen aan onderzoek bij Brain Research Center? Onze deelnemers vertellen er u graag meer over.

Onze partners

Het onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen Alzheimer en andere hersenziekten kunnen wij niet alleen. Hierin spelen onze partners een belangrijke rol, met wie wij al jarenlang een zeer goede en betrouwbare samenwerking hebben.