Dienstverlening

Consultancy

Toonaangevende expertise

Zowel binnen Brain Research Center, als via ons externe netwerk bieden wij toegang tot toonaangevende experts. Zij zijn beschikbaar om op flexibele basis ingezet te worden binnen het proces van de ontwikkeling van nieuwe medicijnen.

Ervaring telt

Brain Research Center consultancy biedt advies op het gebied van het ontwerpen, implementeren en superviseren van klinische trials. Ook biedt Brain Research Center toegang tot het internationale kennisnetwerk op het gebied van neurologie en geriatrie. Onze consultants hebben jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige academische klinische zorg en klinisch onderzoek en weten zij wat nodig is om van uw projecten een succes te maken.

Full service

Brain Research Center adviseert bij het ontwerp van uw studie, schrijven van het studieprotocol, inclusief het definiëren van effectieve studie eindpunten en het bepalen van de juiste in- en exclusie-criteria. Het effectieve ontwerp van onze trials faciliteert snelle recruitment en dataverzameling. Daarnaast helpt onze ervaring bij snelle goedkeuring voor nieuwe trials. Onze consultants kunnen zitting nemen in clinical advisory boards, DSMB’s en vergaderingen met de EMA en FDA. Daarnaast bieden zij ondersteuning bij business development activiteiten. 

Diverse ziektegebieden

Brain Research Center heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van alzheimer onderzoek, maar ondersteunt ook bij trials op het gebied van parkinson.

Wereldwijde ondersteuning

Door regelmatige afstemming met relevante experts kan Brain Research Center voor partners uit hele wereld kwalitatief hoogwaardige trials ontwikkelen. Onze ligging in Nederland biedt een infrastructuur die het mogelijk maakt goed samen te kunnen werken met farmaceuten en bio-techs uit de hele wereld.

Niels Prins

Directeur en neuroloog

Samenwerking is de sleutel

Bij Brain Research Center geloven we dat we door samenwerking sneller tot de oplossing komen om hersenziekten de wereld uit te krijgen.

Meer weten? Neem contact op

We bespreken graag hoe we kunnen ondersteunen.

Onze partners

Brain Research Center werkt samen met toonaangevende partners.