Skip to main content
juni 11, 2024

Open dag Brain Research Center Den Bosch was groot succes

Open dag in Den Bosch was een groot succes.

Afgelopen vrijdag vond de open dag plaats ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Brain Research Center Den Bosch. Het is een geweldige dag geworden met meer dan 100 geinteresseerde bezoekers. Deze bezoekers zijn niet alleen meer te weten gekomen over hoe belangrijk het doen van medicijnonderzoek is om nieuwe behandelingen voor hersenzieketen zoals alzheimer en parkinson te vinden, maar op de informatiemarkt konden zijn ook veel informatie krijgen van de aanwezige partners over leefstijl, daglicht in huis, bewegen, mondverzorging, algemene tips en informatie en nog veel meer. Op het plein vond een interactieve dansworkshop plaats, speciaal voor mensen met dementie.

paul dautzenberg, medisch directeur bij Brain Research Center zette aan het begin van de dag een aantal deelnemers aan medicijnonderzoek in het zonnetje, omdat ze al 5 jaar vol enthousiasme en betrokkenheid meedoen. Ook wethouder Marianne van der Sloot van de gemeente ‘s Hertogenbosch was aanwezig en sprak de aanwezigen toe.

Wij willen iedereen die aanwezig is geweest, bijzonder danken voor hun interesse en betrokkenheid. Speciaal willen we ook de partners bedanken die de informatiemarkt en de dansworkshop mogelijk hebben gemaakt: o.a. Fysio 4 Den Bosch, SWITCH2MOVE, Sparckel, Alzheimer Nederland, Afdeling Midden-Brabant, KBO-Brabant en Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Het einde van hersenziekten begint met deelnemen aan medicijnonderzoek!