Werk mee aan een toekomst zonder clusterhoofdpijn

Wilt u, net als ik, ook in actie komen tegen clusterhoofdpijn? Neem dan deel aan één van onze onderzoeken hieronder.

Wat we tot nu toe bereikt hebben

75

Trials

500

Deelnemers

3

Locaties

In deze video leggen we uit wat er gebeurt nadat u zich aanmeldt.

Wat gebeurt er nadat u zich aanmeldt?

Als u zich aanmeldt voor onderzoek bij Brain Research Center zit u nergens aan vast. Onze medewerkers zullen eerst telefonisch contact me u opnemen, zodat u vragen kunt stellen, en zij kunnen kijken of u in aanmerking komt voor onderzoek. Dan volgt het kennismakingsgesprek, daarin komt u naar Brain Research Center en bekijken we samen aan welk onderzoek u mee kunt doen. Als er een onderzoek is gekozen, volgt de screeningsfase. Hierin doen we verschillende tests, zoals geheugentaken, of bijvoorbeeld een MRI-scan. Blijkt hier alles in orde te zijn, dan kan de behandelfase beginnen. Hierin krijgt u het onderzochte medicijn, en komt u af en toe naar het onderzoekscentrum voor wat testen. De hoeveelheid bezoeken, en het soort medicijn hangt af van het onderzoek waar u aan meedoet.

Onze clusterhoofdpijn trials

Filter

Clusterhoofdpijn

Chronicle

Een interventioneel open-labelonderzoek met vaste dosis en meervoudige toediening ter beoordeling van langetermijnbehandeling met eptinezumab…

Een interventioneel open-labelonderzoek met vaste dosis en meervoudige toediening ter beoordeling van langetermijnbehandeling met eptinezumab bij patiënten met chronische clusterhoofdpijn

audienceMannen en vrouwen tussen de 18 en 75 jaar oud

levelChronische clusterhoofdpijn

duration60 weken

locationAmsterdam

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een van onze onderzoeken? Neem contact met ons op via telefoon of email. We helpen u graag verder.

Onze partners

Onze missie is hersenziektes de wereld uit, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom werken we samen met toonaangevende partners.